Reserveer

Check-in tussen 13:00 uur en 14:00 uur en tussen 18:00 uur en 22:00 uur. Check-out voor 10:00 uur

Wij houden van dieren, maar kunnen in ons pension geen huisdieren accepteren.

Home|Voorwaarden
Voorwaarden 2017-03-21T14:43:26+00:00

VOORWAARDEN

Zeelandpension Bij de Molen

Onze voorwaarden

Leest u de algemene voorwaarden nauwkeurig door voordat u gebruik maakt van deze website. Zij wijzen u op uw rechten en plichten bij het gebruik van deze website. Hotel Pension “Bij de Molen”, biedt u de mogelijkheid om via haar website in contact te komen. Kamers direct on-line reserveren kunnen wij niet accepteren. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Maak geen gebruik van deze website als u deze voorwaarden niet accepteert.

RESERVEREN
Alle reserveringen die voortvloeien uit het gebruik van deze website zijn overeenkomsten tussen u en Hotel Pension “Bij de Molen”. Er kunnen geen rechten aan reserveringsaanvragen worden ontleend. Hotel Pension “Bij de Molen” behoudt zich het recht voor om reserveringen te weigeren.

De kamers zijn allen op aanvraag wat voor u betekent dat u doorgaans uiterlijk binnen 48 uur per e-mail van ons te horen krijgt of de reservering definitief is. Als wij niet precies het door u gewenste kamertype beschikbaar hebben doen wij u een voorstel wat u kunt accepteren of afwijzen.

Een reservering is pas definitief na bevestiging. Zonder deze bevestiging is er geen sprake van een reservering of boeking.

Wij adviseren u om tenminste enkele dagen voor de gewenste aankomstdatum uw reserveringsverzoek te sturen.

De prijzen zijn allemaal per persoon per nacht.

BETALEN

Bij reservering kunnen wij u vragen om per omgaande een aanbetaling te doen. Wordt de aanbetaling niet binnen de in de email gestelde termijn voldaan dan komt de reservering direct na verloop van de gestelde termijn te vervallen.

Het totale bedrag – eventueel minus de aanbetaling – van uw kamerreservering of arrangement betaalt u bij aankomst in het hotel.

Genoemde prijzen zijn altijd onder voorbehoud.

ANNULEREN EN WIJZIGINGEN

Indien u een reservering wilt annuleren of wijzigen dan moet u dit rechtstreeks bij het hotel doen. Wij raden u aan dit per e-mail te doen en hiervan altijd een bevestiging te vragen. Indien u kort voor de aankomstdatum wilt annuleren of wijzigen kunt u dit beter telefonisch doen en een bevestiging hiervan per e-mail vragen.

Als op het moment van annuleren of wijzigen de annuleringstermijn is verstreken dan kan Hotel Pension “Bij de Molen” u annuleringskosten in rekening brengen. Deze annuleringstermijn ziet u tijdens de reservering op het reserveringsformulier staan en staat tevens in uw bevestigings e-mail.

Indien u niet komt opdagen bent u altijd het totale reserveringsbedrag verschuldigd.

Zonder schriftelijke annuleringsbevestiging (brief,fax,e-mail) van Hotel Pension “Bij de Molen” heeft u geen verhaalsmogelijkheid ingeval annuleringskosten.

Reserveringen zijn uitdrukkelijk overeenkomsten tussen u en Hotel Pension “Bij de Molen”.

Wij adviseren u dringend om tijdig te annuleren en te wijzigen.

Bij annuleringen tot 7 dagen voor aankomst bent u niets verschuldigd.

Bij annuleringen van 6 tot 4 dagen voor aankomst bent u 30% van de verblijfskosten verschuldigd. Dit bedrag dient binnen 14 dagen na de annulering te worden voldaan aan Hotel Pension “Bij de Molen”.

Bij annuleringen van 3 tot 2 dagen voor aankomst bent u 60% van de verblijfskosten verschuldigd. Dit bedrag dient binnen 14 dagen na de annulering te worden voldaan aan Hotel Pension “Bij de Molen”.

Bij annuleringen tot 1 dag voor aankomst bent u 80% van de verblijfskosten verschuldigd. Dit bedrag dient binnen 14 dagen na de annulering te worden voldaan aan Hotel Pension “Bij de Molen”.

Bij annuleringen op de dag van aankomst of bij niet verschijnen bent u 100% van de verblijfskosten verschuldigd. Dit bedrag dient binnen 14 dagen na de annulering of niet verschijnen te worden voldaan aan Hotel Pension “Bij de Molen”.

PRIVACY

In het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens doen wij al het mogelijke om de privacy van de bezoekers van de website te beschermen en behandelen wij alle persoonsgegevens vertrouwelijk.

De gegevens die wij verzamelen zijn er alleen maar op gericht om deze website optimaal te laten functioneren en zullen in geen enkel geval voor andere doelen gebruikt worden.

AANSPRAKELIJKHEID

Hotel Pension “Bij de Molen” zal inspanningen verrichten om nauwkeurige en actuele informatie te verschaffen op deze website. Ingeval van foutieve informatie zullen wij deze zo spoedig mogelijk corrigeren.

Hotel Pension “Bij de Molen” kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud en informatie op deze website.

Hotel Pension “Bij de Molen” kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige vorm van directe, indirecte en incidentele schade die volgt uit het gebruik of het niet kunnen gebruiken van deze website.

Hotel Pension “Bij de Molen” mag zonder toestemming wijzigingen aanbrengen in de hotelinformatie mocht deze onjuist blijken te zijn.

Hotel Pension “Bij de Molen” zal inspanningen verrichten om de website vrij van virussen en andere schadelijkheden te houden. Een garantie kunnen wij hier niet voor geven.

Consumenten worden door de wet beschermd tegen bepaalde bedingen in algemene voorwaarden.

WIJZIGINGEN VAN DE VOORWAARDEN

Hotel Pension “Bij de Molen” heeft het recht de voorwaarden die op deze website worden aangeboden te wijzigen. Alle wijzigingen zullen echter van een datum voorzien zijn en geen invloed hebben op lopende zaken voor deze datum.

NEDERLANDS RECHT

Deze algemene voorwaarden vallen onder Nederlands recht. Alle betwistingen voortvloeiend uit het gebruik van deze website zullen door een Nederlandse Rechtbank in behandeling worden genomen.

AUTEURSRECHTEN

De afbeeldingen, logo’s, teksten, informatie, programmatuur en ontwikkelde software op deze website zijn beschermd door het Nederlandse auteursrecht. Tenzij anders vermeldt, mag niets van deze website worden gereproduceerd, zonder de schriftelijke toestemming van Hotel Pension “Bij de Molen”..

RESERVEER
“Nog even een berichtje om te laten weten dat we super genoten hebben van ons verblijf en het mooie weer!”

Riet en André